Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Stoompan Au Bain Marie
De meest gezonde manier van eten bereiden is koken in stoom. Daardoor blijven waardevolle vitamines en mineralen behouden en ook de kleur van de groenten blijft zoals het hoort. Groenten blijven zacht maar wel beetgaar, vis valt niet uit elkaar. In stoom droogt niets uit en brandt niets aan. Ook het stomen van gare rijst of het met stoom verwarmen van bapao of dim-sum, de gerechten behouden hun intense eigen smaak. De uitstekende warmte-overdracht van waterdamp zorgt ervoor, dat ingrediënten ook van binnen gelijkmatig gaar worden. De Relance stoompan is vervaardigd uit 18/10 roestvrijstaal. De onderste pan is voorzien van een gekapselde sandwich bodem voor snelle warmte geleiding. De roestvrijstalen stoominzet met stoomgaatjes in de bodem maar ook in de zijkant net als vroeger. De handige glasdeksel geeft tijdens het bereiden goed zicht op het stoomproces. De druppeltjes houden het zicht vrij tijdens het stomen. Het kleine overdruk gaatje in het glasdeksel voorkomt klepperen of te veel stoomverlies. De stoominzet kan ook dienen als vergiet en de onderpan met deksel als kookpan. De stoompan is geschikt voor alle warmtebronnen als gas, elektra, keramisch, halogeen en inductie.
- Weergave
-
Toon
-
Sorteren op